De enige officiële shuttle tussen Brussel en Charleroi Airport. Dankzij flibco.com reis je zorgeloos naar en van Charleroi Airport in 5 stappen:
vanaf 5
boek
nu
stap 1

Boek een ticket online vanaf 5€

Op onze website kan je in enkele klikken een plek in de Brussels City Shuttle tussen Brussel en Charleroi Airport reserveren. Bovendien geniet je via onze website ook steeds van het voordeligste tarief. Zo boek je online al een ticket vanaf €5.

stap 2

Opstappen kan elke 30 minuten

Brussels City Shuttle is de enige officiële shuttle tussen Brussel en Charleroi Airport. Elke 30 minuten rijden er bussen tussen Brussel en de luchthaven. Op die manier is er altijd een bus die goed aansluit op jouw vluchturen, ben je steeds op tijd en hoef je geen uren lang te wachten op de luchthaven.

stap 3

Reis comfortabel van Brussel naar Charleroi Airport

Onze Brussels City Shuttle bussen zijn ingedeeld naar jouw comfort. Jouw bagage kan je bijvoorbeeld gemakkelijk en veilig opbergen in de laadruimte. En we voorzien meer dan voldoende beenruimte voor jou op onze bus. Zo brengen wij jou volledig relaxed op jouw bestemming.

stap 4

Afstappen vlak voor de luchthaven of midden in het stadscentrum

Jouw chauffeur zet je met de glimlach af tot vlak voor de ingang van de luchthaven. Je hoeft dus geen andere bus, tram, trein of taxi te boeken. Hoe gemakkelijk kan het zijn? Ook in Brussel stoppen we pal in het centrum van de stad.

stap 5

Geniet van jouw reis!

Zodra je op de luchthaven aankomt, ben je klaar voor een zorgeloze reis. Eens je terugkomt staan onze chauffeurs maar al te graag klaar om naar jouw verhalen te luisteren.